واحد تغذیه مرکز بهداشت 
    کارشناس مسئول: مجتبی عزیزی                  
   فعالیت ها:
   ۱- اجرای برنامه حمایتی کودکان زیر ۶ سال بی بضاعت
   ۲- اجرای برنامه حمایتی مادران باردار شیرده
   ۳- شناسایی فرهنگ و رفتارهای غذایی جامعه و اصلاح شیوه زندگی
 
   ۴- نظارت و پایش اجرای برنامه های تغذیه در مراکز و خانه های بهداشتی
   ۵- تدوین برنامه آموزشی همگانی
   ۶- ایجاد هماهنگی با ارگان هایی که در آموزش ارتقاء سلامت جامعه نقش دارند .
   ۷- آهن یاری و مکمل یاری ویتامین دی  در مدارس متوسطه اول و  دوم
   ۸- پایش سالانه ید ادرار دانش آموزان
   ۹- آموزش طریقه مصرف و نگهداری نمک یددار تصفیه شده در حیطه درون بخشی وبرون بخشی
   ۱۰- توزیع کیت ید سنج
   ۱۱- نظارت بر تغذیه دانش آموزان مدارس و ارائه مواد غذایی سالم در بوفه ها
   ۱۲- کنترل میزان ید نمکهای مصرفی شهرستان در سطح توزیع و مصرف
   ۱۳- نظارت و اجرایی برنامه ایران اکو
   ۱۴- اجرای بررسی کشوری پژوهش در وضعیت ریزمغذیها هر ۱۰ سال یکبار
   ۱۵-برنامه بهبود وضعیت تغذیه زنان روستایی با همکاری جهاد کشاورزی
   ۱۶ ارایه خدمات تغذیه به جمعیت تحت پوشش درقالب برنامه تحول سلامت
   ۱۷- مشاوره تغذیه و رژیم درمانی جهت پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر مانند چاقی ، دیابت ، فشار خون ، هایپر لیپیدی
   ۱۸- برنامه ریزی و نظارت جهت اجرای صحیح تغذیه در مراکز جمعی ( مدارس شبانه روزی ، رستورانها ، زندان و ... )
   ۱۹- اموزش جامعه در جهت کاهش مصرف قندوشکر نمک و چربی ها
  ۲۰-مدیریت تغذیه در بحران
  ۲۱- آموزش و بازآموزی پرسنل مراکز بهداشتی در زمینه برنامه های تغذیه ای