آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌‌ها


 دستورالعمل مندرجات بسته‌بندی فرآورده‌های مکمل 

چک لیست ارزیابی واحدهای عطاری

چک لیست نظارت و ارزیابی انبارهای نگهداری فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک های رژیمی و غذاهای ویژه واردتی

چک لیست بازرسی از انبار شرکت های پخش فرآورده های تحت نظارت

چک لیست بازرسی از کارخانه های تولید فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

دستورالعمل صدور و تمدید پروانه ساخت فرآورده های طب سنتی ایران

دستورالعمل اجرایی نظارت بر عملیات امحاء ضایعات

دستورالعمل تهیه مندرجات بسته بندی شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/اصلاح پروانه تأسیس کارخانه های تولیدی فرآورده های طبیعی، سنتی،مکمل، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور موافقت اصولی کارخانه تولیدی فرآورده طبیعی، سنتی، مکمل ، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه

دستورالعمل صدور و تمدید پروانه ساخت فرآورده های مکمل(تولید تحت لیسانس)

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور مجوز تاسیس واحدهای بسته بندی گیاهان دارویی، زالو و لارو و تولیدی مواد اولیه فرآورده های طبیعی و سنتی

دستورالعمل توزیع شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه یارانه ای

 چک لیست ممیزی فرآیندهای سامانه TTAC   








سامانه های دانشگاه